Öppna spår

ikon Konstsnöspåret 1,1 km

Vårt mest snösäkra spår som både är tekniskt och fysiskt krävande. Perfekt för dig som vill få hög puls och effektiv träning!

(Klassiskt och skate)

Spår
ikon Konstsnöspåret 3,5 km
Spår
ikon Elitspåret 5 km

Våra elitspår är några av Sveriges finaste tävlingsbanor, de är tekniska och mycket kuperade.
(Klassiskt och skate)

Spår
ikon Elitspåret 10 km

Vår allra tuffaste bana! Mycket populärt av elitskidåkare då det är perfekt bana att få hög puls på och därmed utveckla sitt syreupptag. Mycket kuperat och tekniskt krävande.
(Klassiskt och skate)

Spår
ikon Vägspåren totalt 35,1 km

ikon 5:1 Stormonsvägen t/r 6,4 km

Via vägspåret tar du dig till detta spår som är en teknisk lätt runda med lätt kupering. Nyhet för denna säsong är att man åker vänstervarv, samma varv som tävlingarna i Grönklitt.
(Klassiskt och skate)

ikon 5:2 Rädsjövägen t/r 6,8 km
ikon 5:3 Hällvasslavägen t/r 2 km
ikon 5:4 Elitsticket t/r 1,8 km
ikon 5:5 Pumphusvägen t/r 2 km
ikon 5:6 Kallbolsvägen t/r 8,6 km
ikon 5:7 Kallbolssticket t/r 2,4 km
ikon 5:8 Stormon 3,9 km
ikon 5:9 Stormonsticket t/r 1,2 km
ikon 5:10 Rädsjösticket t/r 1,9km
ikon Kallbolsrundan 16,3 km
Spår
ikon Stormon runt 10 km

Via vägspåret tar du dig till detta spår som är en teknisk lätt runda med lätt kupering. Här åker man vänstervarv, samma varv som tävlingarna i Grönklitt.

(Klassiskt och skate)

Spår
ikon Böllingmyren 11,1 km

Efter 1,5 km på vägspåret i riktning mot Stormon breder ett naturskönt myrområde ut sig på den västra sidan. I ytterkanten på denna myr spåras ett spår med fjällkänsla och rogivande natur. Spåret är helt platt och passar allt från nybörjaren till Vasaloppsåkaren som gillar att staka.  Bölllingmyren är uppkallad efter Lars-Arne Bölling.
(Klassiskt) 

Spår
ikon Gröna milen 10 km

Ett av våra populäraste spår med liten stigning och en del lite lurigare kurvor. Slogbod efter cirka 6 kilometer för paus eller fika. Efter cirka 7 och 8 kilometer går det att vika av från spåret för att ta en längre runda längs vägspåret istället.
(Klassiskt)

Spår
ikon Hund & pulka 6 km

Ett spår anpassat för nästan alla! Här kan du dra pulka, åka med hund (kopplad), skate eller åka klassikt. Det finns någon enstaka klurig kurva men är annars ganska enkelt ur teknisk synvinkel. Däremot är det småkuperat hela tiden. Efter cirka 4,5 kilometer finns en slogbod med utsikt över Rädsjön.
(Klassiskt, skate, hund och pulka)

Spår
ikon Rädsjön runt 5 km

En mysig runda med ytterst lite kupering och enklare kurvor som slingrar sig runt Rädsjön och passerar en slogbod som lämpar sig för en fikapaus eller grillning. 
(Klassiskt)

Spår
ikon Nallerundan 1,9 km

Ett trevligt spår för de som nöjer sig med 1,9 kilometer men som ändå vill ha lite kortare backar och några enklare kurvor. 
(Klassiskt)

Spår
ikon Björnspåret 3,5 km

Ett för distansen 3,3 kilometer kuperat spår med en rejäl stigning efter cirka 300 meter som sedan följs av en lika lång nedförsbacke med kurvor innan det flackar ut på en myr.
(Klassiskt)

Spår
ikon Fryksås (3,6 km t/r) 1,8 km
Spår
ikon Stugspåret 6,1 km

Ett härligt och lättåkt spår för hela familjen. I fäboden Fryksås kan man fika eller äta lunch, innan man tar sig till Orsa Grönklitt igen. Här gäller vänstertrafik!

Spår
ikon Limbyspåret 9,4 km

Spåras med skoter för att efterlikna ett gammalt skidspår. Det är en hel del kupering men är framför allt mycket tekniskt krävande. Här kan ni åka i lugn och ro med bara skogen som sällskap då den till största delen ligger en bra bit från övriga anläggningen. 
(Klassiskt)

ikon Utsiktsspåret 3,7km
Spår
ikon Elbelysta spår 5km
ikon Bärraspåren
Pumphussticket 2 km ToR