Skiduthyrning

Här hittar du utrustning för utförsåkning och längdåkning. Vi har alternativ för alla – från nybörjare till proffs.

Kanske äger du ingen utrustning från början och hyr den här under semestern? Eller så kanske du har utrustning sen innan men vill testa det senaste eller en mer avancerad modell? Bland alla alternativ vi har så finns det också många valmöjligheter – något som vår erfarna personal hjälper till med, så du slipper tänka eller oroa dig för det. Du är ju här på semester! Här hyr du längdskidor, slalomskidor, snowboard och pulkor till värstingåken i pulkabacken.

Här finns såklart även pjäxor/skor, hjälmar och stavar. Vi har samma utbud som i Sportshopen, vilket gör det praktiskt möjligt att testa utrustningen innan du köper den!

Förhandsregistrera era personuppgifter för snabbare service på plats – både för dig och för oss. Skiduthyrningen hittar du i samma hus som Sportshopen, bakom Gästcenter

Utrustning & Priser

Här finns alpint, telemark, längd och snowboard. Nyvallade, slipade och utvalda efter åkstil och kunskapsnivå. Här finns även plastpulkor och snowracer att hyra.

Våra längdskidor finns både som vallningsfria och vallningsbara. Alla är glidvallade. Fästvalla ingår ej i uthyrningspriset, men kan läggas till mot en kostnad. Vi som arbetar i skiduthyrningen gör det direkt i mån av tid. På Längdcentrum vallar de dina skidor medans du väntar. 

Tips & råd

Här följer några punkter som är bra att tänka på innan ni hyr så att ni så snabbt som möjligt kan ta er ut i backar och spår.

  • Ha koll på er längd, vikt och skostorlek
  • fundera vilken typ av kategori ni vill ha på skidorna
  • Vi behöver er legitimation, telefonnummer, adress
  • Registrera era personuppgifter innan ni tar kölapp
  • Förhandsregistrera er online för ännu snabbare service

Regler & förbokningar

  • Vi tar endast förbokningar på längdutrustning i kategorin vasa/tävling och på dragpulkor. Boka via mail: sportshopen@orsagronklitt.se. Uppge längd, vikt och skostorlek samt under vilken period du vill hyra.
  • Det är förbjudet att rejla med hyrskidor
  •  Det är endast tillåtet att åka i spår och pister med hyrda skidor. Inte på t.ex sandade vägar.
  • Vi behöver dina personuppgifter och legitimation, checka in online eller på plats.

28I2124 - webb (88796).jpg

Förhandsregistrera er

Förhandsregistrera dina personuppgifter här så spar ni tid när ni kommer till skiduthyrningen.

Obs! Detta är ingen bokning, utan endast en registrering.